Over ons

HR-adviseurs van QuatroHR vinden voor jou de oplossing

Hoe zorg ik voor eenduidige arbeidsovereenkomsten? Op welke manier bind ik medewerkers aan mijn organisatie? En hoe voldoe ik aan de wet- en regelgeving? Zomaar wat vragen die jij als ondernemer hebt voor je HR-adviseur. Maar wat doe je als je geen HR-adviseur in dienst hebt? Of wanneer de HR-afdeling tijd of kennis tekort komt? Dan biedt QuatroHR uitkomst.

Kies je voor QuatroHR, dan kies je voor Judith, Marian, Peter, Jessica, Naomi, Marlies en Elysa. Vanuit projectmanagement worden wij versterkt door Saskia. Deze ervaren adviseurs zijn betrokken, daadkrachtig en geloven niet in mooie praatjes.

Ons belangrijkste doel is om jou met goed HR-advies op weg te helpen. Hiervoor verdiepen we ons eerst in jouw organisatie, leggen de verbinding tussen medewerkers en management en verrassen je vervolgens met onze HR-oplossingen.

Interim HR-adviseurs
Wil je dat we ons langere tijd aan je organisatie verbinden? Dat doen we graag! Samen met jou brengen onze HR-adviseurs in kaart welke HR-vraagstukken er spelen en onderzoeken we met welke ondersteuning jouw organisatie het meest geholpen is.

HR-adviseurs geven advies op maat
Gaan we binnen jouw bedrijf aan de slag? Dan verdedigen we met liefde de plannen die jij als ondernemer hebt. Hierbij stellen onze HR-adviseurs altijd kritische vragen, en kijken we met frisse blik naar jouw organisatie. Vinden we dat het HR-beleid strakker of anders kan? Dan zijn we niet te beroerd om je dat te laten weten.

Wat je ook besluit: we nemen jouw medewerkers altijd stap voor stap mee. Niet met ingewikkelde beleidsdocumenten, maar juist met heldere taal en helemaal passend bij jullie cultuur. Niet voor niets zien veel van onze klanten ons als collega’s.

Kennis binnen handbereik
Of je nu de basis op orde wilt brengen, of juist de stap wilt zetten naar strategisch HR: wij staan je bij in elke stap in het proces. En heb je arbeidsjuridische of verzuimgerelateerde vragen? De HR-adviseurs van QuatroHR geven jou direct toegang tot een arbodienst, juristen en ICT-adviseurs. Daarnaast hebben wij een uitgebreid netwerk in binnen- en buitenland. Jij hebt zo altijd de juiste kennis binnen handbereik.

Ons Team

Ontmoet ons team

QuatroHR verdiept, verbindt en verrast. Dit kunnen we alleen doen dankzij het enthousiasme en de expertise van ons team.

Ontmoet onze HR-adviseurs

Judith Simonse

0184 75 05 75 | j.simonse@quatrohr.nl

”Het is goed te beseffen dat iedere medewerker op een andere manier reageert; dat maakt het werk nooit saai”

Met ruim 20 jaar werkervaring binnen het HR-werkveld weet Judith medewerkers en managers binnen elke organisatie te verbinden. Van de luchtvaart tot aan de zorg en van het aanvragen van P&O-subsidies tot aan het begeleiden van een bedrijfssluiting: Judith heeft het allemaal gezien en gedaan. Met haar kennis van wet- en regelgeving en natuurlijke voorkeur voor structuur en duidelijkheid komt zij altijd goed beslagen ten ijs.

Als Judith geen HR-advies geeft, maakt ze het liefst verre reizen. Ook tijdens de vele reizen die ze maakt, blijft ze de mens en groepsdynamiek fascinerend vinden.

Marian Westerbeek

0184 75 05 75 | m.westerbeek@quatrohr.nl

”Aanvoelen hoe mensen in een organisatie zitten: dat is onze meerwaarde”

Hoe denkt een mens, en wat beweegt een mens om te werken? Marian wilde antwoord op die vraag, en besloot daarom bijna 25 jaar geleden de studie Personeel & Arbeid te volgen. Dat dit de beste keuze was, werd meteen duidelijk tijdens haar stage en nog steeds geniet ze elke dag van haar vak. Echt enthousiast wordt Marian van het begeleiden van leidinggevenden en medewerkers om alles uit hun team en zichzelf te halen. Ook wordt ze erg blij van het sparren met ondernemers of alle medewerkers op de juiste plek zitten.

Marian geniet van de afwisseling in projecten en haar drukke privéleven met drie tieners. Hardlopen is haar manier om even haar hoofd leeg te maken.

Peter Roskam

0184 75 05 75 | p.roskam@quatrohr.nl

”Alleen als je de taal van ondernemer en medewerker spreekt, kom je ergens”

Zorgen dat medewerkers en de organisatie dezelfde kant oplopen, dat vindt Peter het leukst aan het HR-vak. Met ruim 15 jaar HR-ervaring is hij dan ook meermaals de spil tussen werkvloer en directie geweest. Zijn ervaring in diverse organisaties weet hij goed te combineren met zijn kennis over arbeidsvoorwaarden en de arbeidsmarkt. Als allrounder vindt Peter alle facetten van het vak leuk, maar echt blij wordt hij als hij strategisch denken kan afwisselen met het blussen van HR-brandjes. Maar wat de vraag ook is: hij gaat er helemaal voor.

Dat zie je ook terug in zijn privéleven. Voor Peter geen rondje om het huis, hij rent liever de marathon van Rotterdam.

Marlies van Putten

0184 75 05 75 | m.vanputten@quatrohr.nl

“Ik zoek altijd naar de perfecte balans tussen het menselijke aspect en het zakelijk belang”

Tijdens haar loopbaan ontdekte Marlies dat het HR-vak haar grote passie is en besloot een opleiding in de richting van HRM haar kennis over het HR-vak uit te breiden. Inmiddels is Marlies al jaren met veel plezier werkzaam in dit vak, waar ze met gemak schakelt tussen het geven van strategisch advies en het ontdekken van nieuwe mogelijkheden om medewerkers te binden en te boeien. Daarbij zoekt ze altijd naar de balans tussen de menselijke maat en het zakelijke belang van een organisatie.

In haar vrije tijd is Marlies regelmatig te vinden in de sportschool, zodat ze daarna zonder schuldgevoel kan genieten van een heerlijk etentje buiten de deur. Tijdens vakanties zit ze ook niet stil en gaat ze graag hiken in de prachtigste natuurgebieden.

Jessica Odijk

0184 75 05 75 |
j.odijk@quatrohr.nl

“Zorgen dat iedereen een uitdaging ervaart en die samen aangaan, zodat medewerkers zich blijven ontwikkelen. Dat geeft energie.”

Jessica heeft dertig jaar ervaring in het HR-vak met een specialisatie in beloning, arbeidsvoorwaarden, verzuim en veel ervaringsjaren als HR-directeur.  Ze zet haar kennis en ervaring graag breed in en krijgt energie van nieuwe uitdagingen. Ze adviseert en ondersteunt klanten bij specialistische of strategische HR-vraagstukken. Daarnaast staat ze als manager van QuatroHR altijd klaar voor haar team en denkt ze actief mee met de HR-adviseurs om klanten de beste dienstverlening te bieden.

Buiten haar werk probeert ze zoveel mogelijk tijd met haar gezin door te brengen. Daarnaast houdt ze van samen met vrienden koken en buiten sporten, maar ook een film of serie kijken hoort erbij. In de winter is Jessica het liefst meerdere keren in de sneeuw te vinden, in de zomer verruilt ze de lange latten voor een toertocht op de motor.

Naomi Dubbeldam

0184 75 05 75 | n.dubbeldam@quatrohr.nl

”Denken in oplossingen en mogelijkheden, daar ligt de kracht”

Net afgestudeerd, is Naomi de jongste HR-adviseur bij QuatroHR. Met een flinke dosis enthousiasme is ze gedreven om iedere dag weer te leren. De veelzijdigheid van de werkzaamheden en de klanten maakt dat Naomi snel stappen kan zetten binnen het HR-vakgebied. Van operationele HR-werkzaamheden tot het uitwerken van HR-processen, inmiddels draait Naomi haar hand daar niet voor om. Werken binnen HR is voor haar de perfecte combinatie van interesse in mensen en affiniteit met cijfers.

Als ze niet aan het werk is binnen het HR-vakgebied, is ze graag bij haar paard Diva te vinden. Even lekker het hoofd leegmaken in de buitenlucht. Een rondje door de polder wandelen geeft haar frisse ideeën. Daarnaast vindt ze het gezellig om samen met haar vriendinnen een hapje te eten en te drinken.

Saskia Mol

0184 75 05 75 |
s.mol@quatrohr.nl

”Het zoeken van verbinding is ontzettend belangrijk, alleen zo kom je samen tot een mooi eindresultaat”

Als projectmanager richt Saskia zich vooral op de interne processen bij QuatroHR. Zo zorgt ze er samen met haar collega’s voor dat de organisatie nog verder kan groeien. Projectmatig werken en het spotten van verbeterkansen is voor haar dan ook een tweede natuur. Kwaliteiten die ze ook kan inzetten voor klanten van QuatroHR. Denk bijvoorbeeld aan het begeleiden van HR-projecten waar projectmatig werken belangrijk is.

In haar vrije tijd ziet Saskia graag de bergen. In de zomervakantie gaat ze dan ook het liefst met haar gezin én de caravan naar bergachtige landschappen in Europa en in de winter skiet ze graag. Als ze thuisblijft, moedigt ze fanatiek haar zonen aan op het korfbalveld of is ze zelf sportief bezig met wandelen, fitnessen of spinnen.

Benieuwd naar onze oplossing voor jou HR-vraagstukken?

Nodig ons uit voor een kennismakingsgesprek

0184 75 05 75 | team@quatrohr.nl

 • Klantverhaal Berkman Energie Service

  “De mentaliteit van mensen verder willen helpen zit echt in QuatroHR als organisatie en niet in één individu.”

  Operationeel directeur Ursula Sinon

  Klantverhaal Berkman Energie Service

  “De mentaliteit van mensen verder willen helpen zit echt in QuatroHR als organisatie en niet in één individu.”

  Operationeel directeur Ursula Sinon

 • Klantverhaal Stroomlijn

  “Er ligt een resultaat waar we de komende jaren mee vooruit kunnen.''

  Manager HR & Communicatie Rob Oosterbaan

  Klantverhaal Stroomlijn

  “Er ligt een resultaat waar we de komende jaren mee vooruit kunnen.''

  Manager HR & Communicatie Rob Oosterbaan