HR-adviseur

Fulltime, Parttime (32 – 40 uur)

Sliedrecht
Afgeronde HBO of universitaire HR-opleiding of een andere relevante studie

Als HR-adviseur aan de slag bij QuatroHR

Word jij onze nieuwe HR Adviseur voor MKB-ondernemers in de regio’s Alblasserwaard, Drechtsteden en Rotterdam? Bij QuatroHR, een groeiende HR adviesorganisatie, hebben wij een vacature voor een enthousiaste HR-adviseur. QuatroHR is een kleine HR adviesorganisatie met 8 adviseurs werkzaam voor kleine tot middelgrote ondernemers in diverse sectoren. Naast het werken voor of bij de klant zijn we als team altijd één dag in de week werkzaam op ons kantoor in Sliedrecht. We werken dan aan doorontwikkeling van onze dienstverlening en de samenwerking binnen ons team.

Functieomschrijving:
Als HR Adviseur word je een onmisbare schakel in het ondersteunen van onze diverse klanten. Jouw takenpakket is veelzijdig en omvat zowel tijdelijke en langdurige invulling van structurele HR-werkzaamheden als het geven van eenmalig advies (zoals het opzetten van een functiehuis, uitvoeren van salarisbenchmarks en het bedenken van HR-beleid). Jouw adviezen zijn van onschatbare waarde voor onze klanten, waarbij je directie, managers, medewerkers of OR bijstaat bij personele en organisatorische vraagstukken.

Wat breng jij mee?

Jij bent degene die we zoeken als je een stevige achtergrond in HR hebt en op de hoogte bent van de nieuwste arbeidswetgeving. Daarbij beschik je over een afgeronde HBO of universitaire HR-opleiding of een andere relevante studie. Met jouw sterke communicatieve vaardigheden en professionele aanpak weet je klanten te inspireren. Je bent proactief, resultaatgericht en een probleemoplosser pur sang. Je vindt het een uitdaging om in verschillende omstandigheden te werken en laat je niet snel uit het veld slaan.

Wat bieden wij?

Naast afwisseling, goede teamdynamiek en carrièrekansen bieden we jou een mooi pakket arbeidsvoorwaarden (op basis van een 40-urige werkweek):

  • een passend salaris, afhankelijk van je ervaring;
  • een jaarcontract met de intentie dit daarna om te zetten naar een vast contract;
  • regelmatig genieten van de zon? Geen probleem, je bepaalt zelf wanneer jij je 27 (tot 32) vakantiedagen inzet;
  • een auto van de zaak of kies je liever voor het OV, een fiets of een netto vergoeding? Je bepaalt het zelf met ons mobiliteitsbudget;
  • doorleren? Wij betalen de opleiding én je kunt onder werktijd studeren;
  • later lekker luieren? Je krijgt een goede pensioenregeling met een lage eigen bijdrage.

“De enthousiaste HR specialisten van QuatroHR werken voor kleine tot middelgrote ondernemers in diverse sectoren. Er wordt veel bij de klanten op locatie gewerkt, maar er is altijd één gezamenlijke werkdag voor het team op het QuatroHR kantoor in Sliedrecht. Er wordt tijdens die team-dag gewerkt aan de doorontwikkeling van de QuatroHR dienstverlening en de onderlinge samenwerking in het team. Persoonlijke ontwikkeling staat daarbij hoog op de agenda. Jij krijgt alle ruimte jouw ambities waar te maken.”

Jessica, QuatroHR directie

De kracht van teamwork

QuatroHR is actief binnen een groter samenwerkingsverband met Hoek en Blok waarin we met ruim 175 collega’s het leven van mkb-ondernemers in de regio Drechtsteden/Rotterdam een stuk makkelijker (en mooier)maken. Terwijl zij zich focussen op het ondernemen, zorgen wij voor alle belangrijke ‘randzaken’. Dat doen we met een betrokken club collega’s. Van accountants, belastingadviseurs, juristen, IT-specialisten, verzuimspecialisten tot loon-, subsidie- en duurzaamheidsadviseurs.

Hoewel we als groep en als QuatroHR groeien, heeft het veel weg van een familiebedrijf. En jij bent in onze ogen nooit een nummer. Wel een uniek persoon met eigen talenten en ambities. We helpen jou graag die ambities waar te maken.

En natuurlijk kun je altijd sparren met collega’s in vergelijkbare rollen of juist een van de andere vakgebieden. De samenwerking tussen de verschillende afdelingen is wat Hoek en Blok zo bijzonder maakt. Daarnaast worden er regelmatig leuke en sportieve activiteiten met elkaar gedaan, zoals een voetbaltoernooi, padellen of een potje tafelvoetbal in de kantine.

Ben jij klaar voor deze nieuwe stap in je carrière? Solliciteer nu en wie weet word jij onze nieuwe HR-adviseur. We kijken uit naar je sollicitatie en hopen je snel te ontmoeten!

Ben jij klaar voor deze nieuwe stap in je carrière?

Solliciteer direct en wie weet word jij dé nieuwe HR-adviseur van QuatroHR! Stuur je cv en een korte motivatie naar team@quatrohr.nl. Nog vragen over de functie? Bel Jessica Odijk via 0184 75 05 75.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld