HR-adviseur

Fulltime, Parttime (32 – 40 uur)

Sliedrecht
Afgeronde HBO of universitaire HR-opleiding of een andere relevante studie

Als HR-adviseur aan de slag bij QuatroHR

Ben jij op zoek naar een HR-rol waarbij geen enkele dag hetzelfde is? Bij ons ben je geen HR-adviseur die op één plek blijft, maar een veelzijdige professional die zich bezighoudt met verschillende interim opdrachten en projecten. Als HR-adviseur in ons team word je een onmisbare schakel in het ondersteunen van onze klanten. Jouw takenpakket is veelzijdig en omvat zowel tijdelijke als langdurige invulling van structurele HR-werkzaamheden. Ook het geven van eenmalig advies hoort daarbij, zoals het opzetten van een functiehuis, uitvoeren van salarisbenchmarks en het bedenken van HR-beleid. Stap in een wereld vol variatie en uitdagingen, waarbij je de kans krijgt om je expertise in te zetten op diverse fronten. Jouw adviezen zijn van onschatbare waarde voor de QuatroHR klanten, waarbij je directie, managers, medewerkers of de ondernemersraad bijstaat bij diverse personele- en organisatorische vraagstukken. Ben jij klaar voor een avontuurlijke carrière in HR?

Word jij de nieuwe HR-adviseur voor mkb-ondernemers in de regio’s Alblasserwaard, Drechtsteden en Rotterdam? Bij QuatroHR, een groeiende HR-adviesorganisatie, is er een plaatsje vrij voor een enthousiaste HR-adviseur!

Wat breng jij mee?

 • Je hebt een stevige achtergrond in HR;
 • Je beschikt over een afgeronde HBO of universitaire HR-opleiding of een andere relevante studie;
 • Je bent op de hoogte van de nieuwste arbeidswetgeving;
 • Met jouw sterke communicatieve vaardigheden en professionele aanpak weet je klanten te inspireren;
 • Je bent proactief, resultaatgericht en een probleemoplosser pur sang;
 • Je ziet de uitdaging in de veelzijdigheid van het werk en laat je niet snel uit het veld slaan.

Wat bieden wij?

Op basis van een 40-urige werkweek ontvang je een mooi arbeidsvoorwaardenpakket:

 • een passend salaris, afhankelijk van je werkervaring;
 • een jaarcontract. De intentie is deze daarna om te zetten naar een vast contract;
 • 27 (tot 32) flexibel inzetbare vakantiedagen;
 • een persoonlijk mobiliteitsbudget. Dus ga jij voor de auto van de zaak of kies je liever voor een netto vergoeding, een fiets of het OV? Jij bepaalt!;
 • eventuele opleidingskosten vergoedt QuatroHR. Je mag zelfs onder werktijd studeren;
 • een goede pensioenregeling met een lage eigen bijdrage. Lekker vooruitzicht!

“De enthousiaste HR specialisten van QuatroHR werken voor kleine tot middelgrote ondernemers in diverse sectoren. Er wordt veel bij de klanten op locatie gewerkt, maar er is altijd één gezamenlijke werkdag voor het team op het QuatroHR kantoor in Sliedrecht. Er wordt tijdens die team-dag gewerkt aan de doorontwikkeling van de QuatroHR dienstverlening en de onderlinge samenwerking in het team. Persoonlijke ontwikkeling staat daarbij hoog op de agenda. Jij krijgt alle ruimte jouw ambities waar te maken.”

Jessica, QuatroHR directie

Ben jij klaar voor deze nieuwe stap in je carrière?

Solliciteer direct en wie weet word jij dé nieuwe HR-adviseur van QuatroHR! Stuur je cv en een korte motivatie naar team@quatrohr.nl. Nog vragen over de functie? Bel Jessica Odijk via 0184 75 05 75.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld