Junior HR-adviseur

Fulltime, Parttime (32 – 40 uur)

Sliedrecht

Afgeronde HBO of universitaire HR-opleiding of een andere relevante studie

Als junior HR-adviseur aan de slag bij QuatroHR

Sta jij te popelen om je carrière te lanceren als Junior HR-Adviseur en heel veel verschillende ervaringen op te doen, zodat elke dag een nieuw avontuur is? Bij QuatroHR nemen we je mee op een reis vol variatie en leerervaringen door je in te zetten op uitdagende projecten en interim opdrachten, waarbij je tijdelijke en langdurige HR-werkzaamheden zult afwisselen.

Je krijgt een veelzijdig takenpakket aangeboden, afgestemd op jouw werkervaring en interesses en begeleiding van meer ervaren adviseurs. Wat deze rol echt uniek maakt, is de kans om in verschillende ‘keukens’ (lees: bedrijven) te werken, waar je een rijke diversiteit aan bedrijfsculturen en cao’s leert kennen. Je zult op meerdere fronten leren en groeien, en je kennis verbreden over de HR-uitdagingen van uiteenlopende organisaties.

Is het jouw ambitie om een onmisbare schakel te worden binnen een groeiende HR-adviesorganisatie? Dan heeft QuatroHR dé functie voor jou!

Wil jij als junior HR-adviseur een onmisbare schakel worden bij een groeiende HR-adviesorganisatie? Dan heeft QuatroHR dé functie voor jou!

Wat breng jij mee?

 • Je hebt een HBO of universitaire HR-opleiding of een andere relevante studie;
 • Je bent gedreven en ambitieus;
 • Je hecht veel waarde aan je persoonlijke ontwikkeling en wilt graag je talenten verder ontplooien;
 • Je hebt een proactieve instelling;
 • Je ziet de uitdaging in de veelzijdigheid van het werk en laat je niet snel uit het veld slaan.

Wat bieden wij?

Op basis van een 40-urige werkweek ontvang je een mooi arbeidsvoorwaardenpakket:

 • een passend salaris, afhankelijk van je werkervaring;
 • een jaarcontract. De intentie is deze daarna om te zetten naar een vast contract;
 • 27 (tot 32) flexibel inzetbare vakantiedagen;
 • een persoonlijk mobiliteitsbudget. Dus ga jij voor de auto van de zaak of kies je liever voor een netto vergoeding, een fiets of het OV? Jij bepaalt!;
 • eventuele opleidingskosten vergoedt QuatroHR. Je mag zelfs onder werktijd studeren;
 • een goede pensioenregeling met een lage eigen bijdrage. Lekker vooruitzicht!

“De enthousiaste HR specialisten van QuatroHR werken voor kleine tot middelgrote ondernemers in diverse sectoren. Er wordt veel bij de klanten op locatie gewerkt, maar er is altijd één gezamenlijke werkdag voor het team op het QuatroHR kantoor in Sliedrecht. Er wordt tijdens die team-dag gewerkt aan de doorontwikkeling van de QuatroHR dienstverlening en de onderlinge samenwerking in het team. Persoonlijke ontwikkeling staat daarbij hoog op de agenda. Jij krijgt alle ruimte jouw ambities waar te maken.”

Jessica, QuatroHR directie

Ben jij klaar voor deze nieuwe stap in je carrière?

Solliciteer direct en wie weet word jij dé nieuwe HR-adviseur van QuatroHR! Stuur je cv en een korte motivatie naar team@quatrohr.nl. Nog vragen over de functie? Bel Jessica Odijk via 0184 75 05 75.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld